immobiliseer uw voertuig, beveilig uw voertuig

Beveilig uw machines en voertuigen

Beveilig uw machines en voertuigen, van klein tot groot via Zero-One. Dankzij een onzichtbaar tracking device is de laatste positie van een object altijd bekend.

Live beveiligd:

Een voertuig of object uitgerust met een tracking device van Zero-One is op afstand beveiligd. Houd de positie van een object in de gaten en krijg automatisch een alarm e-mail of SMS wanneer het voertuig een vooraf ingesteld gebied verlaat. Via de web-applicatie van ons heeft u altijd live inzicht in de laatste positie van een object.

Onzichtbaar beveiligd:

Het tracking device is in nagenoeg alle objecten onzichtbaar te installeren. Hierdoor valt het niet op dat een object is uitgerust met een tracking systeem. Bij diefstal kan een dief op heterdaad worden betrapt en kan het gestolen object veilig worden gesteld.

Geofences:

Door het instellen van Geofences, bepaalde afgebakende gebieden op de kaart, ontvangt de objecteigenaar automatisch een waarschuwing per e-mail of SMS krijgen wanneer het object de grenzen van een dergelijk gebied overschrijdt. Gebieden zijn eenvoudig instelbaar via de kaart en kunnen variëren van simpele cirkelvormige gebieden tot uiterst nauwkeurig ingetekende gebieden.

Machines:

Voor de beveiliging van andere, niet-voertuig, objecten (machines , kranen, stroomgroepen, enz) zijn speciale devices beschikbaar. Deze devices zijn uitgerust met extra noodaccu’s en zorgen er voor dat de positiedoorgifte van het object continue blijft doorwerken, ook als de hoofdbatterij onderbroken is of wanneer er helemaal geen batterij aanwezig is.

interesse in een Zero-One beveiligingsoplossing? Contacteer ons voor info of een offerte

Heb je vragen of wens je een vrijblijvende offerte?
Geef uw naam op!
Geef uw mail op!
Gelieve bericht op te geven!